The Lost Samaritan ( 2008 )

The Lost Samaritan ( 2008 )

Vezi trailer
4.8
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI

The Lost Samaritan ( 2008 )

GEN FILM: acţiune, THRILLER
TAGURI:
4.8
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

5 comentarii

Trimite filmul

Plecat tarziu in noapte de la birou, un contabil opreste pentru a oferi ajutor unui motociclist ranit… insa sfarseste devenind tinta a doi periculosi asasini…
Will Archer este un contabil cu o slujba ce ii ocupa aproape tot timpul liber. Seful sau ii da din ce in ce mai mult de lucru, acesta avand o aventura cu sotia lui Will. Intr-o seara, Will se duce la un bar – iar dupa aceea in drum spre birou el da peste un accident, un om fiind ranit, Allan. Il duce la spital, dar niste oameni care initial incercasera sa il omoare pe Allan, acum incearca sa il omoare pe el. De aici in colo totul ia o intorsatura ciudata, acei oameni fiind agenti FBI si nu se lasa pana nu il prind. Insa Will afla despre aventura sotiei sale si pleaca de acasa. Iar oamenii ajungand acolo gasesc un barbat in pat cu sotia lui omorandu-l. Oare va reusii Will sa scape?

.

Anul lansării: 2008
Regizor: Thomas Jahn
Actori:

Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

TAGURI:
The Band's Visit (2007) - Vine Fanfara
Rampage (2018) - Rampage: Scăpaţi de sub control
Beirut (2018)

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!