The Masque of the Red Death – Masca morții roșii (1964)

The Masque of the Red Death – Masca morții roșii (1964)

Vezi trailer
7.1
NOTA IMDB
1.0
NOTA USERI

The Masque of the Red Death – Masca morții roșii (1964)

GEN FILM: filme vechi, HORROR
7.1
NOTA IMDB
1.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Sinopsis film

2 comentarii

Un “călugăr” îmbrăcat în roşu apare la marginea unui mic sat numit Catania. El le promite oamenilor că în curând vor fi izbăviţi de stăpânirea tiranică a prinţului Prospero. Acest eveniment îi va face pe câţiva dintre ei să-l înfrunte pe Prospero când acesta ajunge în sat. În succesiunea rapidă de evenimente care va urma se va dovedi că de fapt “călugărul” era Moartea Rosie, iar izbăvirea urma să se facă prin moarte.

Ludovico şi Gino (cei doi ţărani care-l înfruntaseră) vor fi duşi la castelul lui Prospero pentru a se lupta între ei. Tot la castel va ajunge şi Francesca (fiica lui Ludovico şi logodnica lui Gino), prinţul fiind atras de frumuseţea tinerei. În scurt timp Francesca va asista la câteva acte de cruzime ale lui Prospero şi va afla că atât el cât şi lady Jane sunt adoratori ai Diavolului. Cu întreaga regiune bântuită de Moartea Rosie, Prospero va organiza un bal mascat (nimeni neavând voie să se îmbrace în roşu) la care urmează să participe mai mulţi nobili şi la care va fi hotărâtă şi soarta celor doi ţărani.

Anul lansării: 1964
Regizor: Roger Corman
Actori:

S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

Les enfants des autres (2022) - Copiii celorlalți
L'aventure des Marguerite (2020) - Călătoria fantastică a lui Margot și Marguerite
Lisa Frankenstein (2024)

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.se, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!