The Perfect Storm – Furtuna perfectă (2000)

The Perfect Storm – Furtuna perfectă (2000)

Vezi trailer
6.4
NOTA IMDB
7.8
NOTA USERI

The Perfect Storm – Furtuna perfectă (2000)

GEN FILM: acţiune, THRILLER
6.4
NOTA IMDB
7.8
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

9 comentarii

Trimite filmul

2 nominalizări Oscar.

Pentru fiecare nivel al unei furtuni, geamătul vântului e diferit. Pentru o furtună de nivelul 12, vântul nu mai geme, ci urlă înfiorător. E sunetul pe care nimeni nu vrea să-l audă, iar cei care l-au auzit nu-l vor uita niciodată. În ziua de Holloween a anului 1991 s-a auzit un astfel de urlet. A existat o astfel de furtună.
Timp de secole, oraşul Gloucester din Massachusetts a fost unul din porturile importante din Atlanticul de Nord. The Perfect Storm e prezentarea dramatică a unor evenimente care au avut loc în această regiune, în octombrie 1991.
Billy Tyne e veteran printre pescari dar, în ultima vreme, norocul pare să-l fi părăsit. Dezamăgirea lui e cu atât mai mare cu cât vasul său Andrea Gail e ancorat în vecinătatea lui Hannah Boden, la cârma căruia se află Linda Greenlaw (Mastrantonio) ale cărei capturi recente au fost uriaşe. Bobby Shatford (Wahlberg) trebuie să-şi plătească avocatul care l-a reprezentat la divorţ şi speră să-şi refacă viaţa alături de noua lui iubită Chris (Lane). Pescuitul e singura slujbă care-i poate oferi banii de care are nevoie. În ciuda dorinţei iubitei, el urca la bordul lui Andrea Gail pentru o ultimă cursă. Celor doi li se alătura alţi patru temerari, dornici să dea marea lovitură.
Deşi se anunţă o furtună, ei hotărăsc să rişte pentru că nu vor să se întoarcă acasă cu mâna goală, din ultimul episod al sezonului de pescuit. În fond, pescarii s-au obişnuit să-şi rişte viaţa pe mare. Neobişnuit este însă că uraganul Grace se uneşte cu alte două fronturi atmosferice într-o furtună atât de puternică încât nu i s-a putut da un nume în afară de furtuna perfectă.
Dar Andrea Gail nu a primit niciodată avertismentele lansate cu disperare de la Biroul Naţional de Meteorologie, iar pescarii de pe vas nu au bănuit nici o clipă ce îi aşteaptă.

The user’s submission content has been removed due a copyright complaint at the
request of the content owner.
Codul embed sau linkul postat de utilizator a fost eliminat la cererea
proprietarului de continut.

S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

Beirut (2018)
Ali's Wedding (2017)
Dirt (2018)

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!