The Recruit – Recrutul (2003)

The Recruit – Recrutul (2003)

Vezi trailer
6.6
NOTA IMDB
9.0
NOTA USERI
6.6
NOTA IMDB
9.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Sinopsis film

22 comentarii

ÎNCREDERE.
TRĂDARE.
DECEPŢIE.
ÎN C.I.A. NIMIC NU ESTE CEEA CE PARE.

James Clayton (COLIN FARRELL) poate cã nu se comportã ca un “recrut” obişnuit. Dar este cel mai deştept absolvent de studii superioare din țarã, iar Walter Burke (AL PACINO) îl vrea pentru Agenţie. James priveşte CIA ca pe o alternativã interesantã la o viaţă banalã. Dar până sã devinã un adevãrat ofiţer de informaţii, “recrutul” trebuie sã supravieţuiască unor metode drăceşti de antrenament. Pe mãsurã ce Burke îl învaţă regulile jocului, James îşi găseşte timp şi dispoziţie ca sã se îndrãgosteascã de o colegã de curs, Layla (BRIDGET MONAHAN). Dar curând vine şi ziua în care Burke îi “serveşte” prima misiune: sã găsească un informator infiltrat în Agenţie.
Pe parcursul antrenamentului său şi a noii misiuni încredinţate, el află că nimeni nu este ceea ce pare, iar totul poate fii doar un joc, o încercare de a testa noile “achiziţii” ale Agenţiei…

IMDB : 6,6

Anul lansării: 2003
Actori:

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Server 4
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

Drive-Away Dolls (2023)
La Grande Arche (2023)
Slow (2023)

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.se, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!