The Replacements – Rezervele (2000)

The Replacements – Rezervele (2000)

Vezi trailer
6.5
NOTA IMDB
7.0
NOTA USERI
6.5
NOTA IMDB
7.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

3 comentarii

Trimite filmul

Ieri, erau doar nişte băieţi în albastru. Dar acum lucrurile s-au schimbat. Acestea sunt zilele de glorie, zile în care încearcă să devină jucători profesionişti şi devin… REZERVELE.

Jucătorii de mâna a doua devin jucători de mâna întâi, în această comedie amuzantă, antrenantă, “cel mai bun film despre fotbal din ultimii ani” (Larry Stewart, LOS ANGELES TIMES). Keanu Reeves joacă rolul lui Shane Falco, un jucător de fotbal american, care este cheia echipei de “rataţi” adunate de antrenorul veteran Jimmy McGinty (Gene Hackman). O aripă de nestăvilit (Orlando Jones), un fundaş nemilos (Jon Favreau), un trăgător alimentat de nicotină (Rhys Ifans) şi mulţi alţii i se alătură lui Falco, într-o încercare de a intra în finale. Pentru susţinere morală, există majoreta Annabelle Farrell (Brooke Langton) şi echipa ei de foste stripteuse. “Durerea se vindecă, femeile sunt moarte după cicatrice şi gloria e veşnică” îi spune Falco echipei sale. Este un plan de joc care merge perfect!

Anul lansării: 2000
Regizor: Howard Deutch
Actori:

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4

S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

Beirut (2018)
Ali's Wedding (2017)
Dirt (2018)

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!