The Wrong Man (1956)

The Wrong Man (1956)

Vezi trailer
7.5
NOTA IMDB
9.0
NOTA USERI
7.5
NOTA IMDB
9.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

5 comentarii

Trimite filmul

Ce-i mai place domnului Hitchcock să se joace cu emoţiile umane… Un alt film marca Alfred Hitchcock, un thriller psihologic provocator care te face să rămâi în faţa ecranului până la sfârşit.

Astfel, îl avem pe Manny (Hanry Fonda), un tip cât se poate de obişnuit, căsătorit, cu doi copii şi care încearcă din greu să-şi întreţină familia, cântând nopţile într-un restaurant. Numai că, într-o noapte, întorcându-se de la serviciu, Manny este luat brusc prin surprindere de către doi poliţişti, aceştia invitându-l la secţia de poliţie pentru o chestiune de rutină. Curând însă Manny se trezeşte acuzat de furt, toate dovezile incriminându-l pe el.

Interesantă alegerea lui Hitchcock, căci filmul de faţă nu se vrea a fi doar un simplu thriller poliţist în care accentul pică pe personajul principal, dacă el este sau nu autorul acelor jafuri. Încă din titlul filmului îţi dai seama că ceea ce i se întâmplă acestuia este doar o glumă proastă, accentul picând în schimb pe emoţii, stări interioare, reacţia umană faţă de o situaţie în care te trezeşti complet luat pe nepregătite şi întreaga existenţă îţi este dată peste cap.

IMDB : 7,5

Anul lansării: 1956
Actori:

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5

S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

5 comentarii
 1. maya | 2016-10-08

  Scenariul destul de simplu

 2. puiu | 2016-06-04

  nu l ratati merita vazut

 3. covaci | 2016-05-01

  Bunişor film,scenariul lui Rose din final a stricat tot filmul,nota 8 !

 4. simmy hawkeye | 2016-02-04

  Este ceva în neregulă cu postarea acestui film, sau nu-mi merge mie net-ul cum trebuie? De câteva zile încerc să-l văd și, pur și simplu, nu vrea să-ncarce. Nu mi s-a mai întâmplat până acum, sau cu alte filme de pe acest site. Are cineva o explicație? Mulțumesc.

 5. dragos | 2016-02-02

  Un film excelent ! Henry Fonda elegant si profund .

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Dark (2017) - Serial TV
The Handmaid’s Tale (2017) – Serial TV – Povestea slujitoarei - Sezonul 2
Cobra Kai (2018) - Serial TV

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!