Trois couleurs: Bleu – Trei culori: Albastru (1993)

Trois couleurs: Bleu – Trei culori: Albastru (1993)

Vezi trailer
8.0
NOTA IMDB
9.0
NOTA USERI
8.0
NOTA IMDB
9.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

6 comentarii

Trimite filmul

3 nominalizări Globul de Aur, 2 premii Veneția.

Julie îşi pierde într-un accident fiica şi soţul, un cunoscut compozitor. După încercarea de a se izola de lume, echivalentă cu o sinucidere spirituală, ea e readusă “la viaţa” de oamenii care o iubesc, ca şi de muzică în jurul căreia gravitează întreaga acţiune a filmului. “Albastru” este prima parte a unei trilogii inspirată lui Kieslowski de deviza naţională a Franţei “Libertate, egalitate, fraternitate”, iar tema sa – libertatea – se manifestă în tentativa eroinei principale de a lua viaţa de la capăt, eliberată de constrângeri, de suferinţă şi de iubire.

“Forma trilogiei ilustrează gustul cineastului pentru serii, pentru destine paralele şi pentru alte dedublări (trimiţând, evident, la filmele sale precedente: Decalogul şi Dubla viaţă a Veronicăi). După referirea din Decalog, cifra trei sugerează şi ea un simbol creştin pe care îl regăsim în finalul filmului printr-un citat din «Noul Testament».”Agnès Peck – 2002 (Cinema… un secol şi ceva)

IMDB : 8,0

Anul lansării: 1993
Actori:

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

Éperdument (2016) - Down by Love
Han zhan II (2016)
Dark (2017) - Serial TV

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!