Une femme douce – Sfioasa (1969)

Une femme douce – Sfioasa (1969)

Vezi trailer
7.7
NOTA IMDB
2.0
NOTA USERI
7.7
NOTA IMDB
2.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

7 comentarii

Trimite filmul

La scurt timp după ce soțul a lăsat-o în apartamentul lor parizian, o tânără și frumoasă femeie se sinucide sărind de la balcon.
Pe măsură ce corpul zdrobit al femeii moarte stă în fața lui, soțul îndurerat profund, se gândește la timpul petrecut alături de ea în încercarea de a înțelege ceea ce a dus-o la o astfel de decizie.
Totul a început când ea a intrat în magazinul său, sfioasă și cu umilință amanetând câteva posesiuni pe care le avea. Bărbatul din acel moment i-a oferit tinerei femei o viață mai confortabilă, căsătorindu-se cu ea. Totul a început cum nu se poate de bine, dar la scurt timp o ruptură în relația lor s-a produs. Suspectând-o de infidelitate, bărbatul nu-și dă seama că, de fapt, o îndepărtează și mai mult, ea devenind din ce în ce mai retrasă, cei doi ajungând la concluzia că este imposibil să mai comunice. Apoi, dintr-o dată soțul își dă seama că a greșit, dar este prea târziu…

IMDB : 7,7

Anul lansării: 1969
Actori:

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

7 comentarii
 1. pepy | 2017-01-08

  Unfilm interesant si trist, am ramas cu un gust amar. Merita vazut ,chiar si pt a invata ce nu trebuie sa faci atunci cand iubesti, ranchiuna si orgoliul nu-si au rostul, dominarea nici atat. Pacat, putea fi o frumoasa poveste de dragoste….

 2. stela | 2016-06-10

  Trist si un pic plictisitor

 3. Raskolnikov | 2013-10-02

  Deprimant film,asta e viața,nu e numai roz-bombon,e viața trista nu mai trebuie stimulata tristețea cu asa filme

 4. pepy | 2013-09-12

  Superb, trist,misterioase sunt meandrele sufletului omenesc. Recomand acest film de o rara sensibilitate.

 5. aur | 2013-09-07

  Imi pare rau, as fi vrut sa-l vad si eu, dar vad ca e un film recomandat, in special, femeilor, asa ca…pass.

 6. Danut | 2013-09-07

  Un film bun. Atat ea ,cat si el, sunt personaje care au lipsa o rotita la cerebel. Ea vrea o viata lipsita de griji, iar el o trateaza pe nevasta-sa , ca pe un obiect de amanet. Amandoi nu realizeaza un lucru, si care este defapt si ideea de baza a filmului: dragostea , iubirea , dar si altele nu pot fi cumparate, ori vandute, oricati bani ai avea. In Romania este plin de astfel de cazuri. Din pacate, putini sunt cei ce invata din acest film, facut dupa celebrul roman de Dostoievschi.

 7. Nina | 2013-09-06

  Daca am vazut bine pe generic, este ecranizarea unei povestiri sau nuvele de Dostoievski. Poate si de aceea, pelicula emana un anume soi de parfum al unor vremuri de alta data.
  Indoiala, suspiciune, intrebari ramase fara raspuns….
  Filmul are o delicatete, subtilitate speciala ; mie mi-a placut, dar nu stiu daca vom fi multi de aceasta parere. L-as recomanda in special femeilor.

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Éperdument (2016) - Down by Love
Han zhan II (2016)
Dark (2017) - Serial TV

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!