Wasabi – Un poliţist cu capsa pusă (2001)

Wasabi – Un poliţist cu capsa pusă (2001)

Vezi trailer
6.6
NOTA IMDB
9.0
NOTA USERI
6.6
NOTA IMDB
9.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

14 comentarii

Trimite filmul

Hubert (interpretat de Jean Reno) este un inspector de politie care adoptã metode de investigare putin cam dure, dar are totusi o inimã de aur. Dupa ce îl bate mãr (din întâmplare!) pe fiul prefectului, comisarul sãu îl sfãtuieste sã-si ia o micã vacantã. Astfel, el profitã de ocazie pentru a se preocupa mai mult de viata sa personalã, pe care o neglijase în trecut. Dar primeste un telefon din Japonia si un notar îl înstiinteazã cã Miko, femeia ce trecuse prin viata lui acum aproape 20 de ani, a decedat în conditii misterioase. Ea nu l-a uitat si l-a numit executantul sãu testamentar. Dar Miko i-a lãsat nu doar un testament sau un cadou, ci mai mult o problemã, o adevãratã bombã.
Michel Muller interpreteazã rolul lui Maurice, un anjagat al Evidentei Populatiei, care îi vine în ajutor lui Hubert deoarece „Momo” (cum este numit Maurice) visa sã devinã politist. În urma cãlãtoriei celor doi în Japonia, reiese cã Hubert este tatãl lui Yumi, o tânãrã de 18 ani, interpretatã de Ryoko Hirosue. Cei trei trec printr-o serie de evenimente palpitante si interesante, ceea ce îi va apropia pe Hubert si Yumi.

IMDB : 6,6

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

Éperdument (2016) - Down by Love
Han zhan II (2016)
Dark (2017) - Serial TV

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!