Wasted on the Young (2010)

Wasted on the Young (2010)

Vezi trailer
6.0
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
6.0
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

6 comentarii

Trimite filmul

Un incident petrecut în timpul unei petreceri de liceeni pune în mişcare un dramatic şir de evenimente, iar doi fraţi trebuie să-şi pună vieţile la cheremul opiniei publice.

.

Anul lansării: 2010
Regizor: Ben C. Lucas

Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

6 comentarii
  1. Vi0 | 2012-09-05

    Let’s agree to disagree. Pauline/Paulica, nu fi frustrat/frustrata. Undeva sub descrierea filmului, persoana sau persoanele care se ocupa de acest site zice : “Asteptam parerile voastre despre acest film online gratis subtitrat in limba romana prin intermediul campului de comentarii de sub playerul filmului si nu uitati sa va inscrieti la adresa de email in campul special din partea dreapta a site-ului pentru a primi ultimile noutati in materie de filme online gratis pe filmehd.net.” Acestea sunt pareri. Vizionez filmul, imi place/nu-mi place…comentez, dar asta nu inseamna ca nu ma voi mai uita la alte filme doar pentru ca am nimerit unul mai putin pe gustul meu

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Éperdument (2016) - Down by Love
Han zhan II (2016)
Dark (2017) - Serial TV

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!