Welcome to Sarajevo – Bun venit la Sarajevo (1997)

Welcome to Sarajevo – Bun venit la Sarajevo (1997)

Vezi trailer
6.9
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

Welcome to Sarajevo – Bun venit la Sarajevo (1997)

GEN FILM: dramă, RĂZBOI
6.9
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

2 comentarii

Trimite filmul

Filmul este povestea unor jurnalişti din America şi Marea Britanie care sunt surprinşi de începutul războiului din fosta Iugoslavie, în Sarajevo. Aceştia încearcă să prezinte realitatea cât mai fidel cu putinţă şi se implica în derularea evenimentelor, încercând din răsputeri să-i ajute pe copiii, care devin victime ale acestui război. Scenariul filmului este inspirat de povestea adevărată a unor reporteri de război, care trăiesc experienţe traumatizante, alături de oameni nevinovaţi, care nu îşi doresc războiul şi sunt implicaţi în acesta dincolo de voinţa lor, doar datorită faptului că aparţin unei minorităţi.
Michael Henderson încearcă să prezinte viaţa copiilor din Bosnia, care au rămas fără părinţi şi pe care autorităţile încearcă să-i protejeze în orfelinate. Jurnalistul se apropie de aceşti copii şi le află poveştile. Cu timpul, el descoperă că protecţia despre care vorbesc autorităţile, nu există. Indiferenţa asistenţilor sociali şi ai angajaţilor din orfelinate îi fac pe copii să încerce să evadeze din această lume.
Una dintre cele mai bune prietene ale ziaristului, venită cu un convoi umanitar în Bosnia, încearcă să îl ajute pe acesta să înfieze o fetiţă, Emira. După ce reuşesc să depăşească toate barierele birocratice, cei doi se întorc în Anglia, unde copilul trăieşte o viaţă normală. După un timp, Emira îşi doreşte să se întoarcă în ţara natală, de ziua mamei sale naturale, care o abandonase în timpul războiului. Din acest moment viaţa celor doi se va schimba dramatic.

Anul lansării: 1997
Actori:

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Server 4

S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

Beirut (2018)
Ali's Wedding (2017)
Dirt (2018)

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!