X-Men Origins: Wolverine (2009)

X-Men Origins: Wolverine (2009)

Vezi trailer
6.6
NOTA IMDB
7.3
NOTA USERI
6.6
NOTA IMDB
7.3
NOTA USERI
NOTA FILM:

Sinopsis film

27 comentarii

Wolverine, unul dintre cele mai populare personaje din seria X-Men, are parte de propriul său film. Prequel al celebrei serii, filmul prezintă aventurile mutantului cu uimitoare puteri regenerative înainte de-al întâlni pe profesorul telepat Charles Xavier. Wolverine (sau Logan) porneşte în căutarea propriului său trecut şi a originii uimitoarelor sale puteri. În rolul principal a fost distribuit acelaşi Hugh Jackman.
X-Men Origins: Wolverine este un prequel al celebrei serii, care prezinta aventurile mutantului cu uimitoare puteri regenerative inainte de-al intalni pe profesorul telepat Charles Xavier. Wolverine porneste in cautarea propriului sau trecut si a originii uimitoarelor sale puteri prezentand de asemenea relatia complexa pe care a avut-o cu Victor Creed si omniprezentul program Weapon X. In calea sa, Wolverine intalneste numerosi mutanti noi, in film urmand sa apara si cateva legende ale universului X-Men.

.

Anul lansării: 2007
Actori:

Player 1
Player 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Player 3
Player 4

S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

Drive-Away Dolls (2023)
La Grande Arche (2023)
Slow (2023)

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.se, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!