Zathura: A Space Adventure (2005)

Zathura: A Space Adventure (2005)

Vezi trailer
6.1
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI

Descriere film

21 comentarii

Trimite filmul

Titlu original : Zathura. A space adventure

O Aventura Spatiala este povestea a doi frati certareti care sunt impinsi in cel mai indepartat si intunecat loc din spatiul cosmic in timp ce se jucau un joc misterios, pe care il descoperisera in pivnita casei.Acum ei trebuie sa depaseasca diferendele lor si sa lucreze impreuna pentru a termina jocul altfel vor fi inchisi in spatiul extraterestru pentru totdeauna.Dupa ce tatal lor (Tim Robbins) pleaca la serviciu, lasandu-i in grija surorii lor mai mari (Kristen Stewart), Danny (Jonah Bobo) de sase ani si Walter (Josh Hutcherson) de 10 ani ori se enerveaza reciproc ori sunt total plictisiti.Cand cearta se agraveaza si Walter incepe sa-l fugareasca, Danny se ascunde intr-o servanta. Dar Walter il prinde si drept razbunare, il impinge pe Danny in intunecata si infricosatoarea lor pivnita unde el descopera un vechi joc din metal, „Zathura”.
Dupa ce incearca fara succes sa-l determine pe fratele sau sa joace jocul impreuna, Danny incepe sa se joace de unul singur.

Anul lansării: 2005
Regizor: Jon Favreau
Actori:

Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

Éperdument (2016) - Down by Love
Han zhan II (2016)
Dark (2017) - Serial TV

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!