Absolute Power – Puterea (1997) – filme online

Absolute Power – Puterea (1997) – filme online

Vezi trailer
6.7
NOTA IMDB
7.3
NOTA USERI

Absolute Power – Puterea (1997) – filme online

GEN FILM: ACŢIUNE, CRIMĂ, DRAMĂ
6.7
NOTA IMDB
7.3
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

7 comentarii

Clint Eastwood este un spărgător profesionist care e pe cale să dea lovitura vieţii. Ţinta: o reşedinţă a însuşi Preşedintelui Americii. Luther Whitney, personajul interpretat de Clint Eastwood, pândeşte momentul când preşedintele (Gene Hackman) pleacă de acasă. Bătrânul vulpoi nu apucă să-şi umple buzunarele pentru că Preşedintele se întoarce inopinat împreună cu o amantă. Jocurile erotice ale celor doi se termina tragic, pentru că preşedintele, alcoolizat peste măsură, nu-şi poate înfrâna morbidele fantezii sexuale şi aventură sfârşeşte cu moartea celei mai invidiate amante din America. Crima nu trebuie aflată niciodată. Pentru că ştie prea multe, serviciile secrete vor să-l reducă la tăcere pe Luther … pentru totdeauna.
Luther Whitney se va lupta de unul singur cu o reţea întreagă de agenţi şi killeri tocmiţi de Casa Albă şi va încerca să scoată la iveală crima preşedintelui.
Un film despre puterea absolută care corupe şi ucide. Un film despre un preşedinte pentru care o crimă nu înseamnă mare lucru. Un film despre un tâlhar mai onest şi mai uman decât cel mai puternic om de pe planetă.

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    The Unbearable Lightness of Being (1988) - Insuportabila usurinta de a fi
    The Florida Project (2017)
    Sleepwalker (2017)

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net