Clockers – Micii traficanţi de droguri (1995) – filme online

Clockers – Micii traficanţi de droguri (1995) – filme online

Vezi trailer
6.9
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

Clockers – Micii traficanţi de droguri (1995) – filme online

GEN FILM: CRIMĂ, DRAMĂ, MISTER
6.9
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

0 comentarii

O nominalizare Veneția.

Pornind de la best seller-ul lui Richard Price şi regizat de Spike Lee, filmul redă spectacolul emoţionant al disperării, speranţei şi crimelor dintr-un cartier de afro-americani.
Strike (Mekhi Phifer) este un puşti de culoare de 19 ani, numit şi clocker adică unul dintre pionii bandei de traficanţi de droguri.
Viaţa lui este împărţită între parcurile şi colţurile de stradă unde îşi vinde dozele de droguri şi se întâlneşte cu prietenii, ciocolata caldă pe care o bea pentru a-şi potoli un ulcer rebel, trenuleţele electrice din apartamentul lui şi visele lui despre o existenţă mai bună.
Unul dintre capii bandei, Rodney (Delroy Lindo) îi cere într-o zi lui Strike să omoare un alt pion pe motiv că acesta fură din încasări. În schimb, îi oferă lui Strike biletul către un post mai important în bandă.
Când Daryl este găsit mort, toate suspiciunile cad asupra lui Strike. Cazul lui ajunge imediat în vizorul poliţiei şi, deşi fratele mai mare al lui Strike îşi asumă crima, detectivul Rocco Klein (Harvey Keitel) miroase că acest caz este mult mai complicat decât pare.

Trimite filmul

acest video nu a fost gasit

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    Goodbye Christopher Robin (2017) - filme online
    Jigsaw - Jigsaw: Moștenirea (2017) - filme online
    Geostorm - Geostorm: Pericol Global (2017) - filme online

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net