Clockers – Micii traficanţi de droguri (1995) – filme online

Clockers – Micii traficanţi de droguri (1995) – filme online

Vezi trailer
6.9
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA

Clockers – Micii traficanţi de droguri (1995) – filme online

GEN FILM: CRIMĂ, DRAMĂ, MISTER
6.9
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

0 comentarii

O nominalizare Veneția.

Pornind de la best seller-ul lui Richard Price şi regizat de Spike Lee, filmul redă spectacolul emoţionant al disperării, speranţei şi crimelor dintr-un cartier de afro-americani.
Strike (Mekhi Phifer) este un puşti de culoare de 19 ani, numit şi clocker adică unul dintre pionii bandei de traficanţi de droguri.
Viaţa lui este împărţită între parcurile şi colţurile de stradă unde îşi vinde dozele de droguri şi se întâlneşte cu prietenii, ciocolata caldă pe care o bea pentru a-şi potoli un ulcer rebel, trenuleţele electrice din apartamentul lui şi visele lui despre o existenţă mai bună.
Unul dintre capii bandei, Rodney (Delroy Lindo) îi cere într-o zi lui Strike să omoare un alt pion pe motiv că acesta fură din încasări. În schimb, îi oferă lui Strike biletul către un post mai important în bandă.
Când Daryl este găsit mort, toate suspiciunile cad asupra lui Strike. Cazul lui ajunge imediat în vizorul poliţiei şi, deşi fratele mai mare al lui Strike îşi asumă crima, detectivul Rocco Klein (Harvey Keitel) miroase că acest caz este mult mai complicat decât pare.

acest video nu a fost gasit

 • Pentru o mai buna vizionare apasati butonul pauza si lasati 10-15 minute . Daca filmul se blocheaza sau se termina brusc click aici : Refresh si apoi reluati filmul de unde a ramas
  Se incarca greu? Aici veti gasi cateva instructiuni. Descarcati ultima vesiune flash player In cazul in care filmul se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati filmul din minutul la care s-a intrerupt. Stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh. Recomandam browserele Google Chrome si Mozilla Firefox
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  The Vault (2017) - filme online
  Williams (2017) - filme online
  The Hunger Games: Mockingjay - Part 1 - Jocurile foamei: Revolta - Partea I (2014) - filme online

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net

  -->