Giallo (2009) – filme online gratis

Giallo (2009) – filme online gratis

Vezi trailer
4.4
NOTA IMDB
1.5
NOTA USERI

Giallo (2009) – filme online gratis

GEN FILM: CRIMĂ, THRILLER
4.4
NOTA IMDB
1.5
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

0 comentarii

Intreaga Italie este socata de faptele reprobabile ale unui criminal in serie maniac si periculos, crescut intr-un orfelinat si cunoscut sub porecla de “Giallo”, care isi alege victimele printre cele mai frumoase femei din tara, le rapeste, le tortureaza in cele mai sadice moduri cu putinta si in cele din urma le ucide, debarasandu-se de trupurile lor lipsite de viata.

Atunci cand insotitoarea de zbor americanca pe nume Linda ajunge la Torino, este foarte ingrijorata de faptul ca frumoasa ei sora Celine, un manechin de succes care participa la saptamana modei de la Milano, nu i-a mai dat nici un semn de viata. Speriata de perspectiva ca aceasta sa fi cazut in mainile asasinului psihopat, care tocmai a ucis o studenta de origine asiatica, Linda apeleaza la ajutorul detectivului italian Enzo Avolfi, caruia i s-a repartizat cazul complicat al capturarii si aducerii in fata justitiei a necunoscutului Giallo. Linda si Enzo, intre care se formeaza o puternica legatura de incredere si prietenie, incep o cursa contra-cronometru pentru a o gasi pe Celine in timp util, inainte ca fata sa impartaseasca soarta terifianta a celorlalte victime.

Durata:92 minute

Va dorim vizionare filme online gratis placuta!

Anul lansarii: 2010
Regizor: Dario Argento
Distributie:

Trimite filmul

Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Bad Day for the Cut (2017)
Neruda (2016)
Aus dem Nichts (2017) - În întuneric

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Thank you for your message!