Home of the Brave – Acasă printre cei curajoşi (2006) – filme online

Home of the Brave – Acasă printre cei curajoşi (2006) – filme online

Vezi trailer
5.6
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI

Home of the Brave – Acasă printre cei curajoşi (2006) – filme online

GEN FILM: ACŢIUNE, DRAMĂ, RĂZBOI
5.6
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

13 comentarii

O nominalizare Globul de Aur

TESTUL FINAL al curajului va fi întoarcerea acasă…

Trei soldaţi duc o adevărată luptă să se readapteze vieţii de acasă după ce s-au întors dintr-o misiune foarte lungă în Irak.

Regizat de Irwin Winkler, câştigătorul premiului Oscar, filmul este povestea a patru soldaţi americani (Samuel L. Jackson, Jessica Biel, Curtis Jackson-50 Cent şi Brian Presley) care se întorc acasă din Irak.

La scurt timp după ce află că unitatea lor se va întoarce acasă, un grup de soldaţi americani sunt trimişi într-o ultimă misiune umanitară. Ei trebuie să livreze medicamente unui sat irakian izolat. Din nefericire, în drum spre sat, ei sunt prinşi într-o ambuscadă de către insurgenţi. Celelalte vehicule din convoi sunt blocate pe o străduţă îngustă şi astfel se văd nevoiţi să se lupte cu atacatorii. Câteva maşini care se află în spatele convoiului reuşesc să scape, luând-o pe o străduţă laterală, dar dau piept cu un dispozitiv exploziv, ascuns în trupul unui câine mort. Unul dintre soldaţi moare, iar cei care rămân în viaţă se confruntă cu sechele fizice şi psihice. Întorşi acasă, în Statele Unite, soldaţii trebuie să dea uitării trecutul dureros şi să se adapteze vieţii civile.

Trimite filmul

acest video nu a fost gasit

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

Bomb City ( 2017 )
Children of the Corn: Runaway (2018)
The Manhattan Project ( 1986 ) - Proiectul Manhattan

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net