Imagini din vis (2016) – filme online

Imagini din vis (2016) – filme online

Vezi trailer
N/A
NOTA IMDB
6.0
NOTA USERI

Imagini din vis (2016) – filme online

GEN FILM: DOCUMENTARE
N/A
NOTA IMDB
6.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

3 comentarii

Știam că, la începutul anilor ‘80, Rodion era celebru pentru muzica lui. Dar nu am ascultat-o până nu am ajuns la el. N-am găsit nicăieri nicio informație, nicio trimitere la muzica lui, nicio înregistrare.
Rodion se mutase la țară: casa era un fel de laborator în construcție. Un șantier pe patru niveluri, toate încărcate cu obiecte dintre cele mai felurite, pe care Rodion le organiza încontinuu. La fel făcea cu grădina, cu câinii şi cu tot ce mai era acolo. După cum bine spunea, ne aflam în micul lui imperiu.
Din podul „imperial”, Rodion a coborât câteva benzi prăfuite. Așa am ascultat pentru prima data Rodion G.A.
Nu voi uita niciodată impactul pe care muzica lui a avut-o asupra mea. Omul acesta chiar făcuse muzică. Electrizantă. Prezentă.
Ce m-a determinat să fac filmul? Muzica lui. Faptul că el nu renunţase niciodată să creadă în ea. Spiritul lui, mai bine spus energia pe care o emana peste tot. Şi dorinţa mea de a cunoaşte şi înţelege în profunzime un spirit liber.
Am început prin a vrea să aflu care este cauza obscurității lui. Am sfârşit prin a experimenta secundă de secundă imaginile din vis. Marca Rodion.

by Regizor: Sorin Luca

“Din cele 25 de filme selectate în secțiunile competiționale, juriul a decis că în acest an Marele Premiu Docuart se acordă producției „Imagini din vis“, în regia lui Sorin Luca, povestea unui personaj cât o lume.”

Trimite filmul

Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    Goodbye Christopher Robin (2017) - filme online
    Jigsaw - Jigsaw: Moștenirea (2017) - filme online
    Geostorm - Geostorm: Pericol Global (2017) - filme online

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net